Fondánový list - kruh 1 ks ⌀20 cm + 4 ks ⌀5 cm
Kód: 125/NEZ 125/ZAS 125/NR 125/ZR Zvolte variantuBalíkovna: od 999,- zdarma; Zásilkovna: od 999,- zdarma; GLS: od 999,- zdarma; EMS: od 1999,- zdarma
Související produkty
Detailní popis produktu
Hodí se pro oslavu ve čtyřčlenné rodině, kdy oslavenec dostane klasický kruhový dort se svojí fotografií, případně doplněnou textem. Každý z účastníků oslavy pak může mít před sebou na stole cupcake navrchu s vlastní fotografií nebo se vzkazem (jako zápichy lze použít jen v případě, že se fondán podlepí potahovací hmotou).
Je velmi dobře ohebný, hodí se proto i pro velmi nerovné povrchy. Není vhodný k umístění na šlehačkové krémy a nedoporučujeme potírat obrázek DecorGelem, protože by se rozmazal. Chcete-li, aby se obrázek leskl, můžete bez obav použít cukrářský lak.
Pro připevnění fondánového listu k dortu se používá máslový krém Swiss Meringue nebo máslový krém z pudinku - které v tenké vrstvě nanesete navrch dortu. Pak stačí fondánový list na dort jen položit a lehce přitlačit, abyste se zbavili bublinek, které by jinak zůstaly pod tiskem a byly by viditelné. Pokud vůbec nechcete použít některý z máslových krémů a vrch dortu máte z piškotového či podobného těsta, stačí vrch jen lehce potřít vodou (ale opravdu jen velmi lehce!). Pak fondánový list položíte na dort a zároveň můžete lehce přitlačit na pokládaný fondánový list, abyste se zbavili vzduchových bublinek.
POZOR! Aby fondánové listy zůstaly vláčné a tvárné, musí se uchovávat v prostředí bez přístupu vzduchu. Z ochranného obalu je proto vybalujte až těsně před použitím.
Hodí se jako podklad především pro fotografie.
Fondánový list neobsahuje žádné geneticky modifikované složky, skládá se z fondánového cukru (87,5 %), sorbitolu (4,5 %), vody (4 %), hydrogenovaného oleje z palmových jader (2,3 %) a z xanthanové gumy (1,4 %). Neobsahuje žádné alergeny, jeho nutriční hodnota představuje cca 1590 kJ/100 g výrobku. Fondánový list je zcela v souladu se zásadami vegetariánské i veganské výživy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.