Fondánový list - A4 obdélník
Kód: 53/NEZ 53/ZAS 53/NR 53/ZR Zvolte variantuBalíkovna: od 999,- zdarma; Zásilkovna: od 999,- zdarma; GLS: od 999,- zdarma; EMS: od 1999,- zdarma
Detailní popis produktu
Hodí se na moučník klasického obdélníkového formátu A4. Výborný podklad pro fotografie. Můžete využít např. při oslavě výročí svatby, životního jubilea, setkání spolužáků apod. Použít lze jednu velkou fotografii i koláž složenou z několika fotografií.
Zakázkový výřez: Obrázky poslané k výřezu musí mít jednobarevné pozadí! Je jedno jestli je bílé, červené, zelené... Ale musí to být jednolitá barva. Nevyřezáváme například postavy z fotografie. Materiál, který je použitý k výřezu je tenčí. Měří cca 0,3mm, ale je stejně dokonale hladký a velmi chutný jako ten silnější. Toto je to z důvodu kvality a čistoty řezu. Tlustší materiál dělá při řezu otřepené okraje. Obrázky jsou vyříznuty s cca 0,6mm okrajem.
Výřez je absolutně strojově přesný, takový jaký nůžkami nikdy nedocílíte s absolutním důrazem na každý detail obrázku.
Jednotlivé obrázky k výřezu posílejte každý zvlášť a do poznámky napište jak má každý obrázek být veliký. Pokud pošlete celý arch posázený obrázky, nebude možné dělat změny v rozměrech jednotlivých obrázků a nejsme u těchto archů schopni ani zaručit výřez, který nebude slitý s okolními obrázky, protože dodaný arch většinou nemá obrázky umístěné v dostatečných rozestupech. Dalším problémem u předem sestavených archů bývá to, že list A4 vyplňují až do krajů a rohů a to je špatně, protože v rozích archu potřebujeme místo na ořezové značky cca 2x2cm.
3 základní pravidla pro správný výřez obrázků:
- Nahrávejte obrázky jednotlivě a ne jako jeden obrázek, kde je namačkáno 30 dalších.
- Ke každému obrázku napište rozměr
- Nahrávejte maximálně 12 obrázků
Je ohebný, hodí se proto i pro nerovné povrchy. Není vhodný k umístění na šlehačkové krémy a nedoporučujeme potírat obrázek DecorGelem, protože by se rozmazal. Pro dosažení lesku obrázku můžete bez obav použít cukrářský lak.
Pro připevnění fondánového listu k dortu se používá máslový krém Swiss Meringue nebo máslový krém z pudinku - které v tenké vrstvě nanesete navrch dortu. Pak stačí fondánový list na dort jen položit a lehce přitlačit, abyste se zbavili bublinek, které by jinak zůstaly pod tiskem a byly by viditelné. Pokud vůbec nechcete použít některý z máslových krémů a vrch dortu máte z piškotového či podobného těsta, stačí vrch jen lehce potřít vodou (ale opravdu jen velmi lehce!). Pak fondánový list položíte na dort a zároveň můžete lehce přitlačit na pokládaný fondánový list, abyste se zbavili vzduchových bublinek.
POZOR! Aby fondánové listy zůstaly vláčné a tvárné, musí se uchovávat v prostředí bez přístupu vzduchu. Z ochranného obalu je proto vybalujte až těsně před použitím.
Hodí se jako podklad zejména pro fotografie.
Fondánový list neobsahuje žádné geneticky modifikované složky, skládá se z fondánového cukru (87,5 %), sorbitolu (4,5 %), vody (4 %), hydrogenovaného oleje z palmových jader (2,3 %) a z xanthanové gumy (1,4 %). Neobsahuje žádné alergeny, jeho nutriční hodnota představuje cca 1590 kJ/100 g výrobku. Fondánový list je zcela v souladu se zásadami vegetariánské i veganské výživy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.